Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівцями ДПС Миколаївщини проведено лекцію для підприємців щодо використання РРО

опубліковано 25 листопада 2020 о 15:24

Про порядок застосування РРО у 2020 році, роботу програмних РРО, а також сервісне обслуговування РРО дізнались підприємці Миколаївщини під час лекції, яка відбулась 24 листопада у центрі «Дія. Бізнес».

У лекції взяли участь головний державний ревізор-інспектор відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту ГУ ДПС у Миколаївській області Юрій Коноваленко та головний державний інспектор відділу організації роботи ЦОП та надання адміністративних послуг, електронних сервісів та електронного документообігу, розгляду звернень  державних органів управління електронних сервісів ГУ ДПС у Миколаївській області Тетяна Кулєшова. Також спікерами виступили Володимир Сень - представник Асоціації «Українська електроніка, комп’ютери, касові апарати» у Миколаївській області та Михайло Новосьолов - головний інженер ТОВ фірми «Актив ЛТД».

Юрій Коноваленко доповів про поетапне розширення сфери застосування РРО підприємцями 2-4 груп, з урахуванням карантинної відстрочки. Тетяна Кулєшова у своєму виступі навела статистичні дані щодо зареєстрованих програмних РРО, а також розповіла про механізм початку роботи з програмним РРО.

Під час лекції підприємці мали змогу поставити спікерам запитання щодо порядку застосування традиційних та програмних РРО у різних сферах господарської діяльності та отримати фахові відповіді від професіоналів.