Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС Миколаївщини продовжує проводити активну роз’яснювальну роботу щодо застосування РРО

опубліковано 03 грудня 2020 о 13:15

РРОЗ метою надання платникам податків актуальної інформації щодо податкового законодавства та результатів діяльності ДПС Миколаївщини Головним управлінням ДПС у Миколаївській області проводиться активна роз’яснювальна робота. Однією з форм роз’яснювальної роботи, яку проводить податкова служба області, є проведення семінарів для платників податків.

Так, 3 грудня для підприємців - учасників громадської організації «МрійДій» проведено  семінар щодо особливостей застосування РРО підприємцями-спрощенцями, відповідно до законодавчих новацій.

У семінарі прийняв участь головний державний ревізор-інспектор відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту ГУ ДПС у Миколаївській області Юрій Коноваленко.

У своєму виступі Юрій Коноваленко розповів про нові терміни обов’язкового використання РРО, штрафи за невикористання РРО, а також про контрольно-перевірочну роботу суб’єктів господарювання щодо дотримання касової дисципліни. Також, підприємці мали змогу дізнатись про функціонування програмних РРО.

Головне управління ДПС  у Миколаївській області продовжує своєчасне та якісне інформування платників податків щодо нових нормативно-правових актів з питань оподаткування юридичних та фізичних осіб, змін та доповнень до існуючих документів та порядку їх заповнення на практиці.