Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Визначено кращих платників податків України: серед нагороджених - Миколаївське підприємство ТОВ «ХЛАДОТЕХНИКА»

опубліковано 04 грудня 2020 о 15:02

Сьогодні, 4 грудня 2020 року, відбулась урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків - 2019». Враховуючи карантинні обмеження, захід пройшов у режимі відео конференції, як на центральному рівні, так і в регіонах.

Традиційно, головною метою цього знакового суспільно-економічного проекту є популяризація основних принципів чесного ведення бізнесу та визначення кращих платників податків серед значної кількості достойних претендентів.

Приємно відзначити, що цього року перемогу у номінації «Сумлінний платник податків у галузі будівництва» за категорією «Малі підприємства» отримало Миколаївське підприємство ТОВ «ХЛАДОТЕХНИКА».

Нагороду директор підприємства Артем Бузник отримав від голови територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» у Миколаївській області Наталії Запорожченко, яка зазначила, що проведення щорічного Рейтингу морально заохочує платників податків, стимулює розширення їх підприємницької діяльності, є прикладом прозорого ведення бізнесу, а також сумлінної сплати податків.

Привітав керівника підприємства в. о. начальника ГУ ДПС у Миколаївській області Дмитро Прокоф’єв, який вручив подяку колективу ТОВ «ХЛАДОТЕХНИКА» за сумлінну сплату податків до бюджетів усіх рівнів, високий рівень податкової культури, відповідальну державницьку позицію, а також за вагомий внесок у соціально-економічний розвиток Миколаївської області.

«Ми маємо щодня показувати цінність кожного платника податків для економіки України. Цей рейтинг несе потужний меседж: влада і суспільство повинні цінувати та підтримувати тих, хто сумлінно працює, сплачує податки, тим самим наповнюючи бюджет і створюючи передумови для соціальних виплат, інфраструктурних проектів, реформи медицини, освіти тощо» - зазначив Дмитро Прокоф’єв.

Нагадуємо, щорічний Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків» започатковано Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація платників податків України» у 2011 році з метою створення сприятливих умов для розвитку взаємовигідної співпраці між державою та бізнесом та відзначення кращих здобутків платників податків.