Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Головним управлінням ДПС у Миколаївській області на соціальні потреби забезпечено понад 5,3 млрд грн ЄСВ

опубліковано 11 грудня 2020 о 08:31

Як повідомили у Головному управлінні ДПС у Миколаївській області, за 11 місяців 2020 року до бюджету забезпечено понад 5,3 млрд грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Такий показник перевищив надходження з ЄСВ за аналогічний період 2019 року на 410,4 млн грн або на 8,4 відсотка.

Позитивної динаміки надходження до бюджету єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування досягнуто завдяки якісному адмініструванню податків та сервісному обслуговуванню платників, цілеспрямованій роботі Головного управління ДПС у Миколаївській області з роботодавцями щодо підвищення рівня оплати праці найманим працівникам, вжиттю заходів з детінізації доходів та легалізації зайнятості населення. У результаті, реальний бізнес не «приховує» доходи, а працює у правовому полі, у тому числі з метою соціального захисту працюючих громадян.

Своєчасна сплата єдиного соціального внеску гарантує громадянам пенсійне забезпечення, право на соціальний захист на випадок безробіття, нещасних випадків чи професійних захворювань тощо.