Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До Дня Святого Миколая вихованці Широколанівської школи-інтернату отримали подарунки від податківців

опубліковано 18 грудня 2020 о 13:08

День Святого Миколая Чудотворця люблять і дорослі й діти, адже це найбажаніший день для дітлахів, свято, коли збуваються найзаповітніші мрії та відбуваються дива. Здавна, Миколай Чудотворець вважається покровителем знедолених та дітей-сиріт.

За доброю традицією, напередодні свята до вихованців Широколанівської школи-інтернату з подарунками завітали в. о. начальника ГУ ДПС у Миколаївській області Ольга Купчишина та голова Миколаївської обласної Ради профспілки працівників органів ДПС у Миколаївській області, депутат Миколаївської обласної ради Ольга Григор’єва. Діти з нетерпінням чекали на поважних гостей.

Ольга Купчишина та Ольга Григор’єва від імені колективу податкової служби Миколаївщини привітали вихованців закладу з Днем Святого Миколая та побажали щастя, добра, любові, а також віри в чудеса, хороших друзів та добрих людей. 

Не обійшлося на святі без вручення довгоочікуваних солодощів, які стали для дітлахів смачною втіхою до свята. Почесним гостям вдалося подарувати шматочок простого дитячого щастя цим особливим дітям, а від того і самим стати трішки багатшими душею. І не треба бути чудотворцем, щоб дарувати доброту та тепло своєї душі. Це під силу кожному з нас. Адже кожна дитина чекає на подарунки та новорічні дива, які обов’язково здійсняться.

Податківці побажали діткам і надалі тільки радувати чарівника гарною поведінкою та успіхами у навчанні. Вихованці ж, у свою чергу, подякували шефам за проявлену до них увагу і турботу та подарували на пам’ять свої творчі роботи.