Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До казни Миколаївської області підприємці - «спрощенці» сплатили понад пів мільярда гривень

опубліковано 22 грудня 2020 о 08:34

ДПС Миколаївщини продовжує створювати комфортні умови для ведення бізнесу у регіоні, у т.ч. підприємцями - «спрощенцями», покращує сервісне обслуговування платників податків. У свою чергу, представники малого  бізнесу системно забезпечують життєдіяльність територіальних громад, оскільки активно та сумлінно сплачують єдиний податок до місцевого бюджету.

Так, у січні-листопаді 2020 року Головним управлінням ДПС у Миколаївській області забезпечено до місцевих бюджетів 514 млн грн єдиного податку від фізичних осіб - підприємців, які використовують спрощену систему оподаткування, що на 37,3 млн грн більше, ніж за 11 місяців 2019 року.

Станом на 01 грудня 2020 року спрощену систему оподаткування застосовують 37871 фізична особа-підприємець, з яких 6728 обрали I групу, 16495 – II групу, 14648 – III групу.

У податковій службі Миколаївщини підкреслюють – єдиний податок від підприємців, які використовують спрощену систему оподаткування, стабільно поповнює місцеві бюджети області і є важливою фінансовою складовою у вирішенні, як економічних, так і соціальних питань регіону