Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС Миколаївщини: до бюджету забезпечено понад 1,1 мільярд гривень податку на прибуток

опубліковано 23 грудня 2020 о 09:02

ДПС у Миколаївській області повідомляє, що у січні - листопаді 2020 року Головним управлінням ДПС у Миколаївській області забезпечено до бюджетів усіх рівнів понад 1,1 мільярд гривень податку на прибуток.

Як відомо, податок на прибуток підприємств є одним з найвагоміших джерел наповнення дохідної частини державного бюджету. Так, за 11 місяців поточного року до державної скарбниці забезпечено 1 015,6 млн грн податку на прибуток. Місцеві скарбниці поповнено податком на прибуток на суму 116 млн грн, що на 12,6 млн грн. більше, ніж у січні-листопаді 2019 року.

Нагадаємо, податок на прибуток нараховується платником самостійно на базу оподаткування – прибуток із джерелом походження як з України, так і за її межами. Базова ставка становить 18 відсотків.

Приємно відзначити, що платники податків Миколаївщини прозоро та сумлінно здійснюють свою господарську діяльність, що сприяє розвитку економічної привабливості регіону.

ДПС Миколаївщини дякує сумлінним платникам податків, які декларують значні фінансові результати своєї господарської діяльності та забезпечують позитивну динаміку надходжень податку на прибуток.