Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У книзі «Творчі податківці 1990-2020» представлено роботи Юлії Барцевої – фахівця ГУ ДПС у Миколаївській області

опубліковано 23 лютого 2021 о 16:28

У Головному управлінні ДПС у Миколаївській області відбулося урочисте вручення книги «Творчі податківці 1990-2020». Видання книги було ініційовано громадською організацією «Всеукраїнська асоціація ветеранів державної податкової служби України» та присвячено 30-ти річчю Державної податкової служби України.

У книзі зібрані творчі роботи податківців з усієї України. Миколаївську область представлено творчістю Юлії Барцевої, фахівця ГУ ДПС у Миколаївській області, яка у вільний від роботи час пише чудові ліричні та патріотичні вірші на рідній мові.

 

Вручив книгу талановитій колезі в. о. начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Дмитро Прокоф’єв. Він зазначив, що праця податківця – важка і відповідальна. Щодня працівникам Служби доводиться відстоювати інтереси держави і суспільства, нерідко жертвуючи задля цього власними інтересами і особистим життям. Але, у багатьох талановитих податківців все ж знаходиться час на творчість.

«Приємно, що у нашій Службі є талановиті і здібні особистості і потрібно більше дізнаватися про творчі здібності наших працівників і розкривати їхні таланти», - зазначив Дмитро Прокоф’єв. Він побажав Юлії Барцевій натхнення і нових здобутків, а також подальшої реалізації власної творчості.

 

Також книгу «Творчі податківці 1990-2020» вручено голові місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів ДПС України» у Миколаївській області Віктору Бордовському.