Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податковою службою Миколаївщини проведено зустріч із студентами в он-лайн форматі

опубліковано 06 квітня 2021 о 14:55

Головне управління ДПС у Миколаївській області на постійній основі співпрацює з навчальними закладами щодо виховання високої податкової культури майбутніх платників податків. Так, 06 квітня, проведено зустріч із студентами 4 курсу обліково-фінансового факультету Миколаївського національного аграрного університету. Зважаючи на карантинні обмеження, зустріч проведено у форматі конференції на платформі ZOOM.

Відкрила зустріч в. о. начальника ГУ ДПС у Миколаївській області Ольга Купчишина, яка зазначила, що проведення таких зустрічей – ефективна практика роботи з майбутніми платниками податків, адже це можливість для студентів отримати кваліфіковані відповіді на актуальні запитання та всебічно дізнатися про діяльність податкової служби Миколаївщини.

«Головне управління ДПС у Миколаївській області завжди приділяє особливу увагу вихованню податкової культури молоді. Сьогодні, для нас важливо, щоб молоде покоління не лише з розумінням ставилось до обов’язку сплати податків, а й було підтримкою у такій значущій справі, як наповнення бюджету. Тому, ознайомлення студентів з особливостями праці в ДПС Миколаївщини - важливий захід як для молоді, так і для податківців, адже ми зацікавлені в тому, щоб молодь приєднувалась до нашої команди і прагнула працювати на благо України», - зазначила Ольга Купчишина.

У конференції також прийняли участь начальник управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу ГУ ДПС у Миколаївській області Лаврентіїва Оксана, начальник управління податкового аудиту ГУ ДПС у Миколаївській області Муніка Наталя, заступник начальника управління – начальник відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Миколаївській області Трофіменко Вікторія, доктор економічних наук, доцент кафедри обліку і оподаткування МНАУ Лагодієнко Наталія.

Оскільки присутні на зустрічі студенти здобувають освіту за економічним фахом, під час конференції їм розповіли про можливість працевлаштування у ГУ ДПС у Миколаївській області, зокрема, про умови проведення конкурсу, основні вимоги до кандидатів та джерела отримання інформації про наявні вакансії.

Під час заходу майбутні фінансисти дізнались про порядок проведення контрольно-перевірочної роботи суб’єктів господарювання. Крім того, студентів проінформовано про право на отримання податкової знижки на навчання у 2021 році.

Під час проведення конференції, студенти виявили неабияку зацікавленість щодо можливостей майбутнього працевлаштування в ГУ ДПС у Миколаївській області, а також продемонстрували бажання проявити свої здібності у службовому і професійному розвитку та брати активну участь у побудові майбутнього нашої держави.