Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ольга Купчишина: «Головне управління ДПС у Миколаївській області завжди готове ділитись практичними знаннями з молодим поколінням»

опубліковано 16 квітня 2021 о 11:51

Один із важливих напрямів роботи податкової служби Миколаївщини – робота з формування та вдосконалення податкової культури населення. Ця робота проводиться як з платниками податків, так і з майбутніми платниками податків. У рамках проведення роботи з майбутніми платниками податків, співпраця з вищими навчальними закладами Миколаївщини триває вже не перший рік. Так, майбутні економісти, фінансисти проходять щорічну практику в Головному управлінні ДПС у Миколаївській області, а податківці приймають активну участь у заходах, направлених на підищення обізнаності студентів щодо норм податкового законодавства.

В умовах карантинних обмежень особливої популярності набувають зустрічі з майбутніми платниками податків в онлайн форматі. Так, 16 квітня, Головним управлінням ДПС у Миколаївській області проведено чергову ZOOM-конференцію. Під час зустрічі в.о. заступника начальника ГУ ДПС у Миколаївській області Ольга Купчишина ознайомила студентів Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського із особливостями проходження державної служби у ДПС Миколаївщини.

 «Ми раді ділитися нашим досвідом з молодим поколінням, адже від них залежить майбутній розвиток нашої держави. Майбутні професіонали  мають бути всебічно обізнаними, саме тому такі зустрічі  дуже корисні для розширення їх світогляду та професійної орієнтації», - зазначила у своєму виступі Ольга Купчишина.

Під час заходу студенти дізнались про роботу ГУ ДПС у Миколаївській області, основні завдання, функціональні напрями діяльності та організаційну структуру Служби.

Особливу зацікавленість у студентів викликало обговорення умов проведення конкурсів на зайняття вакантних посад у податковій службі Миколаївської області.

Також Ольга Купчишина проінформувала присутніх про особливості проведення кампанії декларування доходів громадян у 2021 року та порядок застосування реєстраторів розрахункових операцій.  Окрему увагу було приділено обговоренню питання про стан роботи щодо протидії корупції у ГУ ДПС у Миколаївській області.

Ольга Купчишина переконана, що ті ґрунтовні знання, які студенти отримують під час здобуття вищої освіти, закладають основу у формуванні податківців нової генерації, з новими підходами, новим мисленням, новим баченням та запросила студентів у майбутньому поповнити ряди податкової служби Миколаївщини.