Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вже понад одинадцять тисяч мешканців Миколаївщини задекларували свої доходи

опубліковано 16 квітня 2021 о 12:52

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Дмитро Прокоф’єв, вже понад 11 тисяч мешканців Миколаєва та області виконали свій конституційний обов’язок і прозвітували про доходи, отримані протягом 2020 року. У тому числі, 33 громадянина задекларували отриманий дохід у сумі понад 1 мільйон гривень.

«Загальна сума задекларованих доходів становить 382,5  млн гривень. При цьому, задекларовано до сплати у бюджет 30,2 млн грн податку на доходи фізичних осіб та 3,5 млн грн військового збору. Із задекларованих доходів громадян у січні-березні 2021 року до бюджету вже сплачено 7,4 млн грн податку на доходи фізичних осіб та 1,0 млн. грн військового збору», - зазначив Дмитро Прокоф’єв.

Нагадуємо, громадяни та фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність, мають право подати декларацію за 2020 рік до 01 травня 2021 року. Останній день подання декларації – 30.04.2021. Податкові зобов’язання, визначені такими фізичними особами у деклараціях, мають бути сплачені до 02 серпня 2021 року (включно).

Закликаємо громадян на період карантину для отримання довідки про суми виплачених доходів та інших адміністративних послуг використовувати електронні сервіси ДПС, зокрема Електронний кабінет платника (cabinet.tax.gov.ua).

Шановні громадяни, не залишайте виконання свого конституційного обов’язку на останні дні деклараційної кампанії, вчасно задекларуйте доходи, отримані у 2020 році.