Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Миколаєві податківцями виявлено понад 500 пачок незаконного тютюну для кальянів

опубліковано 23 квітня 2021 о 08:56

Головним управлінням ДПС у Миколаївcькій області постійно вживаються заходи щодо детінізації ринку підакцизних товарів та контролю за дотриманням  суб’єктами господарювання вимог чинного податкового законодавства щодо реалізації тютюнових виробів.

Так, нещодавно, фахівцями управління податкового аудиту ГУ ДПС у Миколаївській області спільно з працівниками податкової міліції ГУ ДФС у Миколаївській області було здійснено перевірку одного з магазинів у центрі Миколаєва, де реалізовували тютюн для кальянів. У ході перевірки встановлено факти реалізації та зберігання тютюну для кальянів іноземного походження без наявності акцизних марок. Підакцизний товар у кількості 525 одиниць на суму 33 тис. грн вилучено відповідно до чинного законодавства. До суб’єкта господарювання будуть застосовані штрафні санкції.

Звертаємося з проханням до небайдужих громадян, у разі, якщо вам стануть відомі факти нелегального продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів, а також здійснення господарської діяльності без застосування касових апаратів, повідомляйте Головне управління ДПС у Миколаївській області у формі звернення на адресу: м. Миколаїв, вул. Лягіна, 6 або на електрону поштову скриньку: mk.zvernennya@tax.gov.ua