Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ольга Купчишина провела чергову виїзну зустріч з платниками податків

опубліковано 21 травня 2021 о 10:00

Питання ефективності та якості обслуговування платників – це один з основних пріоритетів діяльності ГУ ДПС у Миколаївській області, який визначає партнерський рівень відносин між суб’єктами господарювання. Саме тому, підтримці зворотнього зв’язку з платниками щодо якості наданих ним послуг працівниками ЦОП приділяється значна увага.

З метою вивчення думки про якість обслуговування платників  податків в приміщенні Інгульської ДПІ 21 травня проведено чергову робочу зустріч в. о. заступника начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Ольги Купчишиної з суб’єктами господарювання та платниками податків.

«Щодня працівники ДПС Миколаївщини працюють над створенням комфортних умов для відвідувачів Центрів обслуговування платників. У ЦОП громадяни можуть  отримати консультаційні та адміністративні послуги: подати звітність, оформити документи, отримати всі необхідні довідки з мінімальною витратою часу», - зазначила Ольга Купчишина.

При спілкуванні з платниками податків Ольга Купчишина акцентувала увагу відвідувачів ЦОП на перевагах подання звітності в електронному вигляді за допомогою сервісу «Електронний кабінет платника».  За її словами, фахівці ДПС у Миколаївській області завжди готові надти професійну консультаційну підтримку з приводу використання електронних сервісів. Крім того,  зала ЦОП обладнана необхідною комп’ютерною технікою, а також покриттям Wi-Fi.

Під час зустрічі з платниками податків Ольга Купчишина відповідала на запитання  щодо особливостей сплати майнових податків у 2021 році,  заборогованості  по податкам і зборам, реєсрації РРО, отримання довідок підтвердження статусу податкового резидента.