Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ольга Купчишина провела online-конференцію з керівниками податкових інспекцій Миколаївщини

опубліковано 21 травня 2021 о 15:04

З метою обговорення питань, які виникають у структурних підрозділів ГУ ДПС у Миколаївській області під час виконання функціональних повноважень, в. о. заступника начальника ГУ ДПС у Миколаївській області Ольгою Купчишиною проведено чергову online-конференцію на платформі ZOOM, в якій взяли участь начальник управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Миколаївській області Галина Боненко, заступник начальника управлiння-начальник вiддiлу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску управління податкового адміністрування фізичних осіб Вікторія Трофіменко, головний державний ревiзор – інспектор цього ж підрозділу Лариса Ярош, начальники ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області.

В рамках заходу підведено підсумки кампанії декларування доходів громадян, отриманих у 2020 році, обговорено проблемні робочі питання та шляхи їх вирішення.

На засіданні наголошено на необхідності тісної взаємодії та співробітництва між органами податкової служби та територіальними громадами області. «Виконання місцевого бюджету залежить від розширення кола платників. Саме тому, нам потрібно прикласти спільних зусиль разом з представниками ОТГ для забезпечення максимального залучення громадян до декларування доходів», – зазначила Ольга Купчишина.