Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

День відкритих дверей у Чорноморському національному університеті ім. Петра Могили

опубліковано 24 травня 2021 о 10:27

23 травня в Чорноморському національному університеті ім. Петра Могили відбувся День відкритих дверей, в якому взяла участь в.о. заступника начальника ГУ ДПС у Миколаївській області Ольга Купчишина.

Під час зустрічі з абітурієнтами Ольга Купчишина зазначила, що запорука стабільної та результативної роботи будь-якого підприємства або установи – це кадровий потенціал. «Податківці прагнуть поповнення їх лав молодими кваліфікованими та амбітними фахівцями, які бажають бути професіоналами своєї справи, прагнуть реалізовувати та впроваджувати нові ідеї, працювати для держави та її громадян».

Під час зустрічі молодь цікавилася особливостями діяльності податкової служби, питанням заробітної плати та умовами працевлаштування в органах податкової служби.

Зустріч сприяла зростанню інтересу молоді до майбутньої професії, підвищенню мотивації до опанування фахових знань.

Ольга Купчишина побажала абітурієнтам успіхів у навчанні, вручила пам’ятні  подарунки та подякувала представникам ЧНУ за можливість презентувати ГУ ДПС у Миколаївській області як надійного та сучасного роботодавця, що максимально сприяє становленню студентів як спеціалістів.