Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Конструктивний діалог – запорука ефективної взаємодії

опубліковано 26 травня 2021 о 12:53

Незважаючи на непрості реалії сьогодення, робота у напрямку розвитку партнерських відносин між органами податкової служби та бізнес-спільнотою триває. ГУ ДПС у Миколаївській області як завжди налаштоване на діалог, надання відповідей на питання, що наразі постають перед бізнесом, у тому числі і в процесі адаптації до новацій податкового законодавства.

В доволі новому форматі – режимі діалогу відбулась зустріч в.о. заступника начальника податкового відомства області Ольги Купчишиної з представниками бізнесу.

Учасники заходу обговорили функціонування бізнесу під час карантину і відзначили, що попри негативні наслідки дії обмежень та неможливість ведення діяльності офлайн, більшість підприємців намагалися відшукати способи працювати через інтернет,  надаючи перевагу безготівковим розрахункам та використанню електронних сервісів, у тому числі сервісів органів ДПС.

Лейтмотивом зустрічі стало вирішення актуальних для бізнес-спільноти питань, пов’язаних із особливостями застосування реєстраторів розрахункових операцій та перспективами використання програмних РРО.

«Головна мета наших зустрічей – чути один одного та разом знаходити спільні шляхи подолання спільних проблем» – зазначила Ольга Купчишина, завершуючи зустріч.