Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Органи податкової служби працюють у напрямку підвищення рівня та якості обслуговування платників

опубліковано 27 травня 2021 о 08:49

Проведення зустрічей представників податкової служби Миколаївської області із підприємцями з питань реалізації державної політики у сфері оподаткування  стали вже традиційними.

Цього разу робоча зустріч в.о. заступника начальника ГУ ДПС у Миколаївській області Ольги Купчишиної із підприємцями була присвячена використанню Електронного кабінету платника та онлайн-звітності, яка стала дуже популярним форматом серед українських підприємців.

Проте незважаючи на зручність е-сервісів органів державної податкової служби в порівнянні з офлайн-послугами, представники бізнесу відзначили і окремі недоліки в роботі сервісів та озвучили пропозиції щодо їх вдосконалення.

Ольга Купчишина оцінила ініціативи представників бізнес-спільноти і наголосила, що вдосконалення сервісних послуг, створення та втілення нових програмних рішень можливе лише за умови спільної конструктивної співпраці податківців та бізнесу. «Органи державної податкової служби постійно працюють у напрямку підвищення рівня та якості обслуговування платників, тому Ваша думка для нас вкрай важлива!».