Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податковою службою Миколаївщини виявлено зупиночний павільйон з необлікованим підакцизним товаром на загальну суму 26 тис. гривень

опубліковано 15 червня 2021 о 09:44

Головне управління ДПС у Миколаївcькій області продовжує вживати систематичні заходи щодо детінізації ринку підакцизних товарів.

Днями, фахівцями управління податкового аудиту ГУ ДПС у Миколаївській області спільно з працівниками Головного управління національної поліції у Миколаївській області було проведено контрольно-перевірочні заходи зупиночного павільйону, розташованого за адресою: м. Миколаїв, вул. Корабелів, 7, в якому здійснювалась реалізація алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

У ході перевірки встановлено факт відсутності у суб’єкта господарювання ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними та тютюновими виробами, реєстратора розрахункових операцій, та необлікований підакцизний товар на загальну суму 26 тис. гривень.

До суб’єкта господарювання будуть застосовані штрафні санкції, підакцизний товар вилучено відповідно до чинного законодавства.

Нагадуємо, що згідно із нормами податкового законодавства України, суб’єкти підприємництва до початку здійснення діяльності з роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами зобов’язані отримати відповідну ліцензію та мати реєстратор розрахункових операцій.

Суб’єкти господарювання, які здійснюють діяльність на території  Миколаївської області, можуть отримати ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами у Центрах обслуговування платників, або в управлінні  контролю за підакцизними товарами Головного управління ДПС у Миколаївській області за адресою: м. Миколаїв, вул. Нікольська, 47.