Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Під головуванням Ольги Купчишиної проведено чергову online нараду

опубліковано 17 червня 2021 о 13:59

Проведення online нарад з керівниками підрозділів управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Миколаївській області з питань декларування доходів громадян стало вже традиційним.

Чергову зустріч проведено 16 червня під головуванням в.о. заступника начальника ГУ ДПС у Миколаївській області Ольги Купчишиної, яка спрямовує та координує діяльність управління податкового адміністрування фізичних осіб.

Також у нараді взяли участь начальник управління податкового адміністрування фізичних осіб Галина Боненко та заступник начальника управління – начальник відділу адміністрування податків і зборів фізичних осіб та єдиного внеску управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Миколаївській області Вікторія Трофіменко.

Лейтмотивом наради стало обговорення результатів проведених заходів щодо залучення до декларування осіб, які ще не прозвітували про отримані минулорічні доходи, та аналіз динамічних змін по кількості залучених до декларування громадян.

За словами Ольги Купчишиної, незважаючи на здійснені заходи все ще існують резерви, і роботу щодо залучення громадян до подачі декларації про майновий стан і доходи необхідно продовжувати. «Надзвичайно важливо долучити до деклараційної кампанії усіх громадян, які отримали доходи. Сплачені за рахунок декларування податкові надходження, це, перш за все, добробут кожного із нас, нові дороги, сучасна медицина та якісна освіта», - зазначила Ольга Купчишина.