Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За ліцензії на алкоголь і тютюн до місцевих скарбниць Миколаївщини надійшло 10,4 млн грн

опубліковано 24 червня 2021 о 08:46

У січні – травні 2021 року Головним управлінням ДПС у Миколаївській області мобілізовано до місцевих бюджетів 10,4 млн грн плати за ліцензії на право торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Слід зазначити, що суб’єкти господарювання усіх форм власності мають право на роздрібну торгівлю алкогольними напоями  та/або тютюновими виробами за наявності у них відповідних ліцензій. Плата за ліцензії здійснюється щоквартально, рівними частинами, і зараховується до місцевих бюджетів.

Управлінням контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС у Миколаївській області за 5 місяців 2021 року видано 2679 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами, з них 1502 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, 1177 ліцензій на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року кількість виданих ліцензій збільшилась на 352 ліцензії, або на 15,1 відсоток.

Нагадуємо, що актуальна інформація про діючі ліцензії знаходиться у відкритому доступі та постійно оновлюється на субсайті ГУ ДПС у Миколаївській області за посиланням: https://mk.tax.gov.ua/reestr-vidanih-licenziy