Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці зустрічають майбутніх спеціалістів

опубліковано 02 липня 2021 о 11:21

Сьогодні двері Головного управління ДПС у Миколаївській області знову відкрились для студентів Чорноморського національного університету ім. Петра Могили, які вирішили пройти виробничу практику в органах державної податкової служби.

«Робота з молоддю та студентами – постійно у полі зору податківців, яким є чим поділитися з майбутніми спеціалістами», – розпочала зустріч в.о. заступника начальника ГУ ДПС у Миколаївській області Вікторія Кваша.

Спілкуючись з молоддю, Вікторія Кваша зазначила, що ДПС Миколаївщини зацікавлена у формуванні потужного кадрового потенціалу – команди висококваліфікованих працівників, компетентних, здібних до розвитку, з високими особистими морально-етичними якостями та сформованою стійкою мотивацією до сумлінної та ефективної праці.

«Бути державним службовцем  – це неабияка відповідальність. Державна служба точно підійде людям, небайдужим до проблем сучасного суспільства, ініціативним, наполегливим, творчим. ДПС Миколаївщини готова надавати можливості проходження виробничої практики, щоб не лише допомогти студентам остаточно переконатись в правильності зробленого вибору майбутньої професії, а й перевірити свій професіоналізм, навчитися роботі в колективі та отримати навички професійного спілкування».

Вікторія Кваша зазначила, що для тих, хто ще не вирішив доєднатися до лав державних службовців, практика буде корисною в частині підвищення рівня знань податкового законодавства і обов’язково стане в нагоді майбутнім платникам податків.

Після знайомства студентів з їх керівниками та функціональними обов’язками підрозділів, в яких вони проходитимуть практику, Вікторія Кваша побажала присутнім успіхів у навчанні та висловила сподівання зустрітися у стінах Головного управління ДПС у Миколаївській області в якості колег.