Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У ДПС Миколаївщини відзначили День податківця України

опубліковано 05 липня 2021 о 14:04

З метою відзначення важливої ролі працівників ДПС у реалізації державної податкової політики, щороку 2 липня відзначається День податківця України. З нагоди професійного свята у Головному управлінні ДПС у Миколаївській області відбулись урочисті збори.

Звертаючись до колективу із вітальним словом, начальник Головного управління ДПС у Миколаївській області Дмитро Прокоф’єв зазначив, що щоденна сумлінна праця кожного працівника Служби сприяє утвердженню доброчесних та неупереджених відносин з платниками податків, подальшій розбудові податкової служби, а також зміцненню засад її прозорості. «У цей святковий день бажаю вам успіхів, прагнення до самовдосконалення, впевненості у власних силах та натхнення! Здоров’я, злагоди та добробуту вам і вашим родинам!», – зазначив очільник податкової служби Миколаївщини.

Слід зазначити, що особливу увагу у цей день приділено відзначенню ролі ветеранів податкової служби, безцінний досвід яких є важливим для сьогоднішнього розвитку податкової служби. За словами Голови місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів ДПС України» у Миколаївській області Віктора Бордовського ветерани зробили значний внесок у розбудову та розвиток податкової служби, змінюються вимоги сьогодення, однак традиції залишаються. І зберігають ці традиції саме ветерани – люди, які все своє життя пропрацювали у Службі і до сьогодні продовжують допомагати молодим працівникам фаховими порадами.

З нагоди професійного свята найкращих працівників Головного управління ДПС у Миколаївській області відзначено грамотами та подяками за високі досягнення у професійній діяльності, виконання особливо відповідальних завдань та  вагомий внесок у розвиток ДПС.