Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ольга Купчишина взяла участь в онлайн-нараді щодо обговорення питань про проведення інвентаризації водних об’єктів, лісових ресурсів

опубліковано 06 липня 2021 о 09:23

З метою належного та своєчасного виконання Рішення РНБО «Про заходи державної регіональної політики на підтримку децентралізації влади» вчора очільником Міністерства розвитку територіальних громад та територій України Олексієм Чернишовим проведено онлайн-нараду на платформі Zoom з представниками галузевих міністерств, центральних органів виконавчої влади та облдержадміністрацій. Від ГУ ДПС у Миколаївській області в заході взяла участь в.о. заступника начальника Ольга Купчишина.

Головним питанням, яке розглядалось під час наради, стало проведення інвентаризації водних об’єктів, лісових ресурсів, об’єктів державної та комунальної власності, що знаходяться на території територіальних громад. Організаторами заходу наголошено на необхідності координації роботи, створення дорожньої карти по кожному напрямку та визначення термінів їх виконання.

За підсумками наради учасники погодили рішення щодо створення комісій на регіональному рівні із залученням галузевих міністерств та інших органів виконавчої влади.