Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вікторія Кваша: «Виховання національно-патріотичних цінностей – пріоритетне завдання органів державної влади»

опубліковано 12 липня 2021 о 12:00

З метою формування української громадянської ідентичності, засад національно-патріотичного виховання в Головному управлінні ДПС у Миколаївській області у присутності в.о. заступника начальника ГУ ДПС у Миколаївській області Вікторії Кваші та начальника організаційно-розпорядчого управління Анатолія Поклада проведено тематичний захід зі студентами першого курсу спеціальності «Облік і оподаткування» МНАУ, які проходять в установі виробничу практику.

Під час заходу присутні мали змогу ознайомитись з інформацією про становлення державної податкової служби, а також – з історією конституціоналізму в Україні. «Виховання національно-патріотичних цінностей  – пріоритетне завдання органів державної влади. Сьогодні вкрай важливо застосовувати нові підходи до виховання патріотизму як почуття і базових якостей особистості», – зазначила на початку зустрічі Вікторія Кваша.

Вікторія Кваша наголосила, що Україна може похвалитися багатовіковою історією конституційного процесу, і зупинилась на описі кожного з історичних етапів. Доповідач проінформувала присутніх про те, Конституція України була прийнята аж на п’ятий рік після набуття нею статусу незалежної. 28 червня 1996 року депутати парламенту після 24-годинного безперервного засідання проголосували і ввели в дію Конституцію України. За її ухвалення проголосували 315 парламентарів. З 1991 року було запропоновано 15 проєктів документа. Активний період роботи над документом зайняв три місяці. Міжнародне співтовариство схвалило Конституцію України, назвавши її однією з найдемократичніших у світі.

Після історичної довідки, присутні були ознайомлені з функціями підрозділів ГУ ДПС У Миколаївській області, у тому числі і тих, в яких вони безпосередньо працюватимуть.

Загалом, захід залишив по собі приємне враження та переконав у доцільності подальшого його повторення.