Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС у Миколаївській області забезпечено на потреби армії 247,8 млн грн військового збору

опубліковано 13 липня 2021 о 08:36

У першому півріччі 2021 року Головним управлінням ДПС у Миколаївській області забезпечено позитивну динаміку надходження військового збору до державного бюджету. Представники усіх сфер економіки регіону сплатили  247,8 млн грн військового збору, що на 40,5 млн грн більше, ніж у відповідному періоді 2020 року.

Нагадаємо, військовий збір утримується з доходів фізичних осіб, які підлягають оподаткуванню. Зокрема, це заробітна плата, іноземні доходи, суми винагород та інших виплат, нарахованих відповідно до умов цивільно-правового договору, пасивні доходи, у тому числі, роялті, дивіденди, страхові виплати та інші.

Кошти, що надходять до бюджету від сплати військового збору, спрямовуються на фінансування потреб оборони України. А тому, кожен українець повинен розуміти, що його внесок приносить значну користь і сприяє розвитку нашої держави.

Головне управління ДПС у Миколаївській області звертається до роботодавців з проханням своєчасно і у повному обсязі  сплачувати податки до бюджету, у тому числі, військовий збір. Сплата військового збору є почесним внеском кожного громадянина у підтримку боєздатності Збройних сил України.