Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Миколаївщини працюють над підвищенням рівнів своєї кваліфікації та професійних знань

опубліковано 14 липня 2021 о 15:55

Про перспективи проведення короткострокових семінарів для підвищення рівня професійної компетентності податківців Миколаївщини говорили сьогодні в.о. заступника начальника ГУ ДПС у Миколаївській області Наталя Муніка з директором Миколаївського регіонального центру підвищення кваліфікації Дмитром Дибченком. У зустрічі також взяли участь заступник начальника відділу координації, звітності та аналізу управління податкового аудиту ГУ ДПС у Миколаївській області Анна Сидорова та заступник директора МРЦПК Ольга Кругликова.

«Підвищення кваліфікації працівників органів державної податкової служби наразі залишається надзвичайно актуальним питанням, оскільки реформування податкового законодавства триває, а податківці мають крокувати в ногу з часом. Обізнаність, впевненість у своїх діях працівників ДПС та високий рівень професійних знань позитивно впливають на виконання покладених на державних службовців завдань, у тому числі і на надходження бюджетів усіх рівнів», – наголосила на початку зустрічі Наталя Муніка.

За її словами, підвищення кваліфікації – безперервний процес, який забезпечує професійну компетентність, ефективність роботи ДПС з урахуванням кращих світових практик та вітчизняних традицій.

За результатами зустрічі сторони домовились про співпрацю, узгодили тематику і формат проведення навчальних заходів щодо підвищення кваліфікації працівників Головного управління ДПС у Миколаївській області, а також терміни їх проведення.