Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги платників – оновлено Державний реєстр РРО

опубліковано 22 липня 2021 о 08:44

Головне управління ДПС у Миколаївській області повідомляє, що відповідно до наказу ДПС України від 15.07.2021 №698 затверджено у новій редакції Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій.

Оновлений Державний реєстр містить перелік РРО, дозволених до первинної реєстрації, в кількості 186 моделей (у попередньому реєстрі налічувалось 188 моделей).

Крім того, наводиться Перелік реєстраторів розрахункових операцій, виключених з Державного реєстру в 2016-2021 роках, експлуатація яких не дозволяється. У списку таких РРО налічується 16 (у попередньому реєстрі – 7).

Ознайомитись з оновленим Державним реєстром реєстраторів розрахункових операцій можна скориставшись посиланням на вебпортал ДПС https://tax.gov.ua/zakonodavstvo/podatkove-zakonodavstvo/nakazi/75858.html.

Нагадуємо, що спілкуватися з Податковою службою та отримувати більше цікавої інформації можна дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX», на сторінках у мережі Facebook – www.facebook.com/TaxUkraine (сторінка ДПС України) та www.facebook.com/tax.mykolaiv (сторінка ГУ ДПС у Миколаївській області).