Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Увага! На Миколаївщині знову активізувались податкові шахраї

опубліковано 26 липня 2021 о 11:48

Головне управління ДПС у Миколаївській області раніше вже неодноразово повідомляло  суб’єктам господарювання про те, що на території області фіксуються випадки шахрайства з боку невідомих осіб, які  ніби то від посадових осіб податкової служби області звертаються телефоном до підприємців з проханням переведення грошових коштів на спеціально відкритий для цього рахунок в банку для вирішення «проблемних питань».

Однак, жага отримання «легких» грошей не полишає податкових аферистів. Так, сьогодні до суб’єкта господарювання, який здійснює діяльність на території Миколаївського району, з номеру телефону 0952111643 зателефонували невідомі та представились начальником Вітовської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Світланою Архиповою. У телефонній розмові шахраї повідомили суб’єкту господарювання про початок проведення камеральної перевірки і запропонували за певне грошове винагородження уникнути проведення контрольно-перевірочних заходів.

Звертаємо увагу, що зазначений номер телефону не належить начальнику Вітовської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Світлані Архиповій, та вкотре наголошуємо, що працівники податкової служби області при виконанні функціональних повноважень чітко дотримуються вимог чинного законодавства України і не звертаються до платників податків з подібними «вимогами».

Якщо ви стали свідками таких шахрайських дій, звертайтеся до відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Миколаївській області, за телефонами: 50-19-13, 50-19-17, на електронні адреси: mk.anticor@tax.gov.ua, mk.chief.anticor@tax.gov.ua, або особисто, за адресою: м.  Миколаїв, вул. Лягіна, 6.

Крім того, про подібні випадки шахрайства повідомте Головне управління Національної поліції в Миколаївській області за телефоном 102.