Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податковий позитив: на Миколаївщині завдяки сумлінню платників податків доходи зведеного бюджету зросли на понад півмільярда гривень

опубліковано 03 серпня 2021 о 10:17

ДПС Миколаївщини здійснюються заходи щодо створення рівних конкурентних умов для суб’єктів господарювання, покращення їх сервісного обслуговування, упередження використання схем ухилення від оподаткування, посилення боротьби з тіньовим сектором економіки. Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Миколаївській області Дмитро Прокоф’єв.

Про ефективність вжитих заходів свідчать показники роботи ДПС Миколаївщини. За сім місяців 2021 року до бюджетів усіх рівнів мобілізовано майже 7,8 млрд грн податків і зборів, зокрема до державної скарбниці надійшло майже 3,3 млрд грн, до місцевих бюджетів – майже 4,5  млрд гривень.

У порівнянні з січнем–липнем 2020 року надходження податків до бюджетів усіх рівнів зросли на 646,7 млн гривень.

«Формування сумлінного та відповідального ставлення представників бізнесу до сплати податків, сучасне сервісне супроводження платників, активна протидія спробам мінімізації доходів залишаються ключовими завданнями роботи податкової служби області та забезпечують системну і позитивну динаміку наповнення бюджетів усіх рівнів», – підкреслив Дмитро Прокоф’єв.

   Нагадуємо, що спілкуватися з Податковою службою та отримувати більше цікавої інформації можна дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX», на сторінках у мережі Facebook – www.facebook.com/TaxUkraine (сторінка ДПС України) та www.facebook.com/tax.mykolaiv (сторінка ГУ ДПС у Миколаївській області).