Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Від Миколаївщини за сім місяців 2021 року державна казна отримала понад 1,4 млрд грн ПДВ

опубліковано 17 серпня 2021 о 08:51

ДПС Миколаївщини завдяки якісному податковому адмініструванню, ефективному функціонуванню ризикоорієнтованої системи контролю, проведенню інформаційно-роз’яснювальної роботи та відкритого діалогу з суб’єктами господарювання забезпечує стабільне надходження податку на додану вартість до бюджету.

Так, до державного бюджету мобілізовано 1426,8 млн грн ПДВ з вироблених в Україні товарів, що на 45,8 млн грн або на 3,3 відс. більше ніж у січні–липні 2020 року.

Збільшення надходжень з податку на додану вартість підтверджує принцип прозорості в адмініструванні податку на додану вартість, як дієвого механізму контролю за нарахуванням і сплатою ПДВ, вдосконалення роботи електронних сервісів для платників ПДВ, а також своєчасного руйнування злочинних схем мінімізації податків та конвертації коштів.

У Головному управлінні ДПС у Миколаївській області запевнили, що позитивна динаміка надходжень платежів до бюджету зберігатиметься і надалі, адже у пріоритетах Служби – відкриті партнерські взаємини з бізнесом, якісне сервісне обслуговування та підвищення податкової культури платників податків.

До відома: на Миколаївщині сплату податку на додану вартість забезпечують 6570 платників, серед яких 5992 – юридичні особи і 578 фізичних осіб - підприємців.