Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Колектив ДПС Миколаївщини відзначив 30-у річницю Незалежності України

опубліковано 20 серпня 2021 о 13:47

Святкові урочистості з нагоди Дня Державного Прапору України та 30-ї річниці проголошення Дня Незалежності України відбулися у Головному управлінні ДПС у Миколаївській області.

«Незалежність – це найбільше надбання українського народу, яке було омріяне у думках багатьох поколінь та здобуте наполегливою боротьбою і невтомною працею. Україна сьогодні впевнено заявляє про себе у світі, демонструє бажання до перетворень та здійснює рішучі кроки щодо реалізації завдань на шляху до європейської інтеграції», – звернувся до колективу з вітальною промовою начальник Головного управління ДПС у Миколаївській області Дмитро Прокоф’єв.

Очільник податкової служби зазначив, що сьогодні кожен працівник ДПС Миколаївщини злагоджено та відповідально виконує завдання щодо якісного адміністрування податків і зборів, від яких залежить процвітання та розвиток держави. Дмитро Прокоф’єв висловив подяку підлеглим працівникам за сумлінну працю, відзначив Подяками кращих працівників Головного управління ДПС у Миколаївській області за високі досягнення у професійній діяльності, виконання особливо відповідальних завдань, вагомий внесок у розвиток державної податкової служби Миколаївщини.

З нагоди ювілею держави Дмитро Ігорович побажав кожному працівнику Служби міцного здоров’я, родинного затишку і тепла, взаєморозуміння, злагоди та добробуту: «Нехай ваші серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього. Бажаю, щоб  кожен день вашого життя був сповнений радістю, теплом і новими здобутками, а ваші добрі справи примножували славу рідної України!».

До привітань приєдналась Голова обласної Ради професійної спілки працівників органів ДПС Ольга Григор’єва, яка відзачила кращих активістів профспілки Подяками та побажала всім доброго здоров’я, щастя, достатку, миру, щедрої долі, а також сил і наснаги в усіх справах та починаннях.

Святковий настрій податківцям створили артисти Миколаївської обласної філармонії, які продемонстрували свої таланти в танцях та вокальних номерах.