Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Миколаївщини привітали учнів підшефної школи-інтернату з Днем знань

опубліковано 01 вересня 2021 о 15:40

Закінчилося літо, а з ним і літні канікули для дітей. Вже стало доброю традицією розпочинати осінь з Дня знань – яскравого, емоційного та хвилюючого свята. Для когось це початок нового навчального року, для когось – перше знайомство зі школою та вчителями, а для інших – початок останнього року шкільного життя.

Перший дзвоник сповістив про початок нового навчального року учнів та вчителів Широколанівської школи-інтернату.

У цей сонячний осінній день наповнений дитячими посмішками і квітами до Широколанівської школи-інтернату завітали почесні гості-шефи, які вже багато років опікуються вихованцями цього навчального закладу. Це голова Миколаївської обласної Ради професійної спілки працівників органів ДПС, депутат Миколаївської обласної ради Ольга Григор’єва та співробітники Головного управління ДПС у Миколаївській області.

У першу чергу податківці привітали зі святом знань першокласників, яких в інтернаті у цьому році десятеро, вручили їм солодощі та шкільне приладдя. Дітлахи із задоволенням розглядали подарунки, а Ольга Григор’єва звертаючись до них зазначила: «Від колективу ГУ ДПС у Миколаївській області щиро вітаю Вас із Днем знань! Бажаю вам у новому навчальному році отримувати тільки хороші оцінки, бути сумлінними і вправними у навчанні, а також бажаю Вам завжди бути веселими, щасливими, здоровими, мати хороших друзів та турботливих вихователів».

Ольга Григор’єва поспілкувалася з директором інтернату, дізналася про існуючі проблеми та запевнила, що податкова служба області і надалі буде допомагати вирішувати питання життєдіяльності закладу.

До речі, нещодавно за допомогою шефів були відремонтовані душові, санвузли, інші приміщення школи.

Цього дня святкового настрою вистачить на всіх, адже податківці привезли вихованцям, яких в інтернаті майже сто осіб, спортивний інвентар, солодощі, одяг.