Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Миколаївщині виявлено факти реалізації паливно-мастильних матеріалів без наявності ліцензій: вилучено товарно-матеріальні цінності на загальну суму майже 1,4 млн грн

опубліковано 13 вересня 2021 о 14:23

Фахівцями управління податкового аудиту ГУ ДПС у Миколаївській області спільно зі співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Миколаївській області  у відповідності до розроблених та узгоджених заходів щодо активізації діяльності міжвідомчих робочих груп для проведення спільних заходів з метою боротьби з нелегальним обігом і роздрібною торгівлею пальним на території м. Миколаєва та області, встановлено факти реалізації паливно-мастильних матеріалів без наявності ліцензій на право торгівлі паливом на трьох АЗС мережі «STATUS», розташованих у м. Миколаєві та у с. Костянтинівка Миколаївської області.

За результатами вжитих заходів вилучено ПММ в загальній кількості 17084 л на загальну суму 500,3 тис. грн, а саме бензину А-92 в загальній кількості 5332 л на загальну суму майже 160 тис. грн., бензину А-95 в загальній кількості 4873 л на загальну суму 146,2 тис. грн., бензину А-95 євро в загальній кількості 1878 л на загальну суму 63,9 тис. грн., дизельного пального в загальній кількості 2927 л на загальну суму 81,9 тис. грн., дизельне пальне євро в кількості 913 л на суму 27,4 тис. грн., газ в кількості 1161 л в кількості 20,9 тис. грн.

Також вилучено обладнання АЗС (паливно-роздавальні колонки, металеві ємкості т.і.) на загальну суму 880 тис. грн. та відібрано зразки для дослідження паливно-мастильних матеріалів щодо їх відповідності вимогам ДСТУ

Всього вилучено товарно-матеріальних цінностей на загальну суму майже1,4 млн грн.

Наразі контрольно-перевірочні заходи тривають, за результатами проведених перевірок до суб`єкта господарювання будуть застосовані штрафні санкції.