Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Команда ДПС Миколаївщини прийняла участь у Спартакіаді працівників Державної податкової служби України

опубліковано 14 вересня 2021 о 11:22

З метою популяризації здорового способу життя, активного відпочинку працівників ДПС на минулому тижні відбувся перший етап Спартакіади працівників Державної податкової служби України, організований спільно з Всеукраїнською професійною спілкою працівників органів ДПС. Не залишилась осторонь цієї яскравої спортивної події і Миколаївська область.

Для представників ГУ ДПС у Миколаївській, Вінницькій, Кіровоградській, Херсонській, АР Крим та м. Севастополі, Черкаській областях і Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків змагання відбулись у м. Черкаси. 

На мальовничому березі Дніпра команда миколаївських податківців змагалась з колегами з інших регіонів за переможні бали у змаганнях з міні-футболу, волейболу та настільного тенісу.

У запеклій боротьбі та непростих змаганнях наші колеги  у комплексному заліку зайняли 5 загальнокомандне місце. За словами капітана команди –  начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Дмитра Прокоф’єва, суперництво у всіх видах спорту, представлених на Спартакіаді, було наполегливим, безкомпромісним і цікавим.

«Наша енергійна та цілеспрямована команда проявила справжній спортивний характер. Кожен гравець нашої команди підставляв своє плече задля спільного, найкращого результату. Загалом, подібна традиція проведення спортивних змагань дуже корисна та сприяє не лише фізичному гарту і відмінній спортивній підготовці, а й об’єднує колектив, виховує зібраність та самовіддачу. Спартакіада – це не тільки змагання, а й активне дозвілля та можливість поспілкуватися з колегами з інших регіонів у неформальній обстановці. І тут не має переможців і переможених, адже позитивних емоцій, захоплення, яскравих вражень та незабутніх моментів у всіх учасників Спартакіади було за край!», – зазначив Дмитро Прокоф’єв.

За словами Голови Ради Миколаївської обласної організації Всеукраїнської професійної спілки працівників органів ДПС Ольги Григор’євої, яка вболівала та підтримувала команду: «Дуже важливо, щоб колектив знаходив можливість для самореалізації не тільки у своїй фаховій діяльності, а й у різних видах спорту, творчості тощо. З метою зміцнення здоров’я, пропаганди здорового способу життя, залучення працівників до системних занять фізичною культурою та спортом профспілка завжди виступала організатором різноманітних спортивних заходів. Участь в таких заходах – своєрідна мотивація для роботи, а отримані позитивні емоції сприяють внутрішній психологічній гармонії, яка в свою чергу, зміцнює здоров’я та допомагає подолати хвороби».