Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Питання погашення податкових боргів – на контролі податкової

опубліковано 16 вересня 2021 о 09:13

Забезпечення своєчасного надходження коштів до бюджету шляхом ефективного виконання платниками податків грошових зобов’язань перед державою та, відповідно, скорочення їх податкового боргу є пріоритетним завданням органів державної податкової служби.

Працівниками Головного управління ДПС у Миколаївській області на постійній основі здійснюються заходи, спрямовані на мінімізацію податкового боргу, зокрема шляхом проведення співбесід з платниками податків –боржниками, аналіз активів боржника, розстрочення (відстрочення) сплати податків і зборів, застосування податкової застави, арешту майна боржника, реалізації заставного майна тощо.

Вчора заступниця начальника ГУ ДПС у Миколаївській області Ольга Купчишина та начальник управління по роботі з податковим боргом Олександр Школяр провели робочу зустріч з в.о. директора ДП «Племрепродуктор «Степове» Олександром Совою, під час якої сторонами розглянуто графік погашення податкового боргу державного підприємства.

«Погашення податкових боргів – це додаткове джерело надходжень до бюджету та одна з передумов успішного соціально-економічного розвитку громади та держави в цілому», – впевнена заступниця очільника податкової служби області.