Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За 8 місяців року підприємства Миколаївщини отримали понад 700 млн грн бюджетного відшкодування ПДВ

опубліковано 28 вересня 2021 о 09:37

За 8 місяців 2021 року 87 суб’єктам господарювання Миколаївщини (юридичним особам) відшкодовано на рахунки платників у банку 702,9 млн грн податку на додану вартість.

З метою запобігання безпідставного відшкодування суб’єктам господарювання податку на додану вартість, Головним управлінням ДПС у Миколаївській області проводиться контрольно-перевірочна робота, за результатами якої станом на 01.09.2021 упереджено безпідставне відшкодування ПДВ на суму 211,9 млн гривень.

Слід зазначити, що за рахунок відшкодування податку на додану вартість своєчасно поповнюються обігові кошти суб’єктів господарювання, що гарантує розвиток та можливість нарощування обсягів виробництва. Відшкодування податку на додану вартість здійснюється прозоро, адже електронна система унеможливлює проведення будь-яких махінацій.

Нагадуємо, що спілкуватися з Податковою службою та отримувати більше цікавої інформації можна дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX», на сторінках у мережі Facebook – www.facebook.com/TaxUkraine (сторінка ДПС України) та www.facebook.com/tax.mykolaiv (сторінка ГУ ДПС у Миколаївській області).