Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Від Миколаївщини за 9 місяців 2021 року державна казна отримала майже 2 мільярди гривень ПДВ

опубліковано 07 жовтня 2021 о 08:55

Підсумовуючи результати роботи податкової служби Миколаївщини за 9 місяців 2021 року, слід зазначити, що ДПС Миколаївщини ефективно працює у напрямі детінізації економіки та збільшення надходжень до бюджетів усіх рівнів.

Результатом відпрацювання ризикових операцій суб’єктів господарювання є збільшення обсягів декларування ПДВ. Так, до державного бюджету мобілізовано 1 мільярд 965,8 млн грн ПДВ з вироблених в Україні товарів, що на 34,7 млн грн, або на 1,8% більше ніж у січні–вересні 2020 року.

Збільшення надходжень з податку на додану вартість підтверджує принцип прозорості в адмініструванні цього податку, як дієвого механізму контролю за нарахуванням і сплатою ПДВ, вдосконалення роботи електронних сервісів для платників ПДВ, а також своєчасного руйнування злочинних схем мінімізації податків та конвертації коштів.

ДПС Миколаївщини прагне бути максимально відкритою для бізнесу і громадськості, сподівається на розуміння важливості сплати податків з боку суб’єктів господарювання і дякує усім сумлінним платникам, які у цих складних для функціонування бізнесу умовах продовжують робити свій внесок у наповнення бюджету.