Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Політика зацікавленого роботодавця: ДПС Миколаївщини виховує кваліфіковані кадри

опубліковано 13 жовтня 2021 о 09:19

Найефективніша стратегія під час вибору кваліфікованих, досвідчених та надійних працівників – бути активним роботодавцем, тобто виховувати власні кадри у тісній співпраці з вищими навчальними закладами.

Вже багато років поспіль на партнерських засадах в напрямку підготовки професіоналів своєї справи Головне управління ДПС у Миколаївській області  співпрацює з Чорноморським національним університетом ім Петра Могили. Основними аспектами взаємодії є забезпечення студентам місць практикантів з перспективою подальшого працевлаштування, організація спільних проєктів, тренінгів, семінарів, лекцій та консультування викладацького складу для внесення до кожного предмету практичної складової.

«ДПС Миколаївщини підтримує політику зацікавленого роботодавця. Нам важливо надати можливість студентам зануритися в робочу атмосферу установи, познайомитися з практичним досвідом наших співробітників та проявити свої здібності», – зазначила під час чергової зустрічі у стінах ЧНУ заступник начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Ольга Купчишина. На зустрічі, яка відбулась 12 жовтня, крім податкової служби області були присутні представники Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти та керівники й бухгалтери провідних підприємств області, які також зацікавленні у вихованні висококваліфікованих фахівців з економічним мисленням та ґрунтовною теоретичною та практичною підготовкою.

Ольга Купчишина впевнена, що роботодавці є тією складовою навчального процесу, яка забезпечує зміст освіти, робочі місця для випускників, та дієвим шляхом підвищення якості освіти.