Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Серед кращих юристів року Миколаївщини – співробітник ГУ ДПС у Миколаївській області Павло Майстренко

опубліковано 13 грудня 2021 о 09:26

В рамках Всеукраїнського тижня права у сесійній залі Миколаївської обласної ради 10 грудня відбулося нагородження переможців конкурсу «Юрист року Миколаївщини 2021».

Конкурс запроваджено за ініціативи Миколаївської обласної громадської організації «Союз юристів Миколаївщини». Відзнака «Юрист року Миколаївщини» – перший та єдиний в Україні регіональний проєкт щодо відзначення кращих фахівців у галузі права, який об’єднав юристів державної і громадського секторів, органів місцевого самоврядування.

Відзнаку «Юрист року Миколаївщини» запроваджено у 19 номінаціях, а саме – «Юрист органів виконавчої влади», «Юрист органів прокуратури», «Юрист органів місцевого самоврядування», «Юрист – співробітник СБУ», «Юрист органів Національної поліції», «Адвокат», «Юрист – науковець, викладач», «Студент – юрист» тощо.

Цього року, серед переможців конкурсу – заступник начальника управління - начальник вiддiлу супроводження в судах податкових cпopiв за позовами органів ДПС управління супроводження судових справ Головного управління ДПС у Миколаївській області Павло Майстренко.

Почесною відзнакою податківця-юриста нагородила в.о. начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Ольга Купчишина. «Юристи, які працюють у податковій службі – це професіонали високого класу, які стоять на сторожі закону, захищають права та інтереси суспільства та держави, а також платників податків, які звертаються за допомогою, попереджають та розслідують економічні правопорушення. Саме юристи, які мають ґрунтовні знання, високу правосвідомість та відповідальність за долю людей, здатні ефективно впливати на зміцнення законності у державі», – зазначила Ольга Купчишина.