Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС Миколаївщини підтримує ініціативи розвитку ветеранського бізнесу

опубліковано 23 лютого 2022 о 09:54

ДПС Миколаївщини відкрита для співпраці та підтримки ініціатив щодо ефективного ведення бізнесу в правовому полі. Вчора заступниця начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Ольга Купчишина взяла участь у круглому столі  на тему «Підтримка ветеранського бізнесу у громаді», ініційованого Міським центром підтримки внутрішньо переміщених осіб та ветеранів АТО. До обговорення запрошено ветеранів-підприємців, представників міжнародних та обласних громадських організацій, представників депутатського корпусу, вищих навчальних закладів, директорів Миколаївського обласного центру зайнятості та департаменту соціального захисту населення Миколаївської ОДА.

Представники органів державної влади, бізнесу та громадськості об’єднались заради ефективного діалогу, окреслили перспективу проведення спільних заходів з надання допомоги щодо ведення ветеранами власної справи.

Ольга Купчишина під час свого виступу доповіла про спільний семінар, що був проведений у минулому році на базі ЧНУ ім. П.Могили, та наголосила на відкритості ДПС Миколаївщини до взаємодії. Ветерани зацікавились у проведенні найближчим часом навчального практикуму щодо реєстрації програмних РРО. «Податкова служба області готова всіляко допомагати підприємцям працювати виключно у правовому полі, адже лише легальна діяльність бізнесу наповнюватиме місцеві бюджети та розвиватиме громади», – відповіла податківиця. Ольга Купчишина проінформувала про необхідність отримання електронних цифрових підписів, наполегливо рекомендувала використовувати електронні сервіси ДПС та слідкувати за новинами та роз’ясненнями, що публікуються на сторінках податкових органів у мережі Фейсбук.

«Подібні заходи є надзвичайно важливими, адже повернення ветеранів у цивільне життя, залучення їх до підприємництва, позитивно впливає не лише на розвиток малого та середнього бізнесу в країні,  а й є найбільш ефективним інструментом соціальної реабілітації», – підсумувала заступниця очільника податкової служби області.