Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники податків Миколаївщини перерахували до бюджетів усіх рівнів більше 8 мільярдів гривень

опубліковано 05 серпня 2022 о 11:19

«Платники податків Миколаївщини, незважаючи на воєнний час та напружену ситуацію в області, продовжують підтримувати нашу державу, забезпечуючи оперативне та безперервне наповнення бюджетів всіх рівнів. Кожна гривня сплачених податків зміцнює економіку України та наближає її до перемоги», – про це розповіла в.о. начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Ольга Купчишина.

За даними податкового відомства області, у січні – липні поточного року платники податків перерахували до бюджетів усіх рівнів 8,6 млрд гривень податків, зборів та обов'язкових платежів. До державного бюджету надійшло 3,1 млрд грн, до місцевих бюджетів сплачено 5,5 млрд грн.

Єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у січні –  липні 2022 року надійшло 5,8 млрд грн.

ДПС Миколаївщини дякує всім платникам, які не залишаються байдужими до закликів своєчасно та у повному обсязі сплачувати податки до бюджетів. Пам'ятаймо, що своєчасно сплачені податки – це вагома підтримка як армії, так і мирного населення, гарантія його соціального захисту, а також безперебійного функціонування комунальних підприємств та відновлення інфраструктури.