Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги платників податків: про особливості роботи ДПІ на території Миколаївської області

опубліковано 09 вересня 2022 о 11:27

Шановні платники податків!

Інформуємо, що на території Миколаївської області частково відновлено роботу Арбузинської, Березанської, Братської, Веселинівської, Вознесенської, Врадіївської, Доманівської, Єланецької, Казанківської, Кривоозерської, Миколаївської, Новобузької, Новоодеської, Очаківської, Первомайської, Южноукраїнської та Центральної ДПІ, які надають адміністративні послуги.

Державні податкові інспекції працюють за таким графіком: понеділок-п'ятниця з 09:00 по 14:00. Телефони ДПІ доступні за посиланням https://mk.tax.gov.ua/dfs-u-regioni/golov-upr/kontakti-/.

Також інформаційно-довідкові послуги та консультації платники можуть отримати у Контакт-центрі ДПС за тел.: 0-800-501-007 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів).

Громадяни, які перебувають за межами України, мають можливість зателефонувати до Контакт-центру зі стаціонарного або мобільного телефону за номером: +380 44 454 16 13.

Звертаємо увагу, що електронні сервіси ДПС та Електронний кабінет працюють, але з певними обмеженнями, що зумовлено необхідністю захисту прав платників.

Згідно з п.п. 69.18 п. 69 підрозд. 10 розд. ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями тимчасово, на період до припинення або скасування воєнного стану на території України, з метою захисту прав платників, збереження та захисту даних надання електронних сервісів та приймання електронних документів від платників податків здійснюються у робочі дні з 8 до 18 години.

Про особливості роботи електронних сервісів можна дізнатись за посиланням: https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/576184.html

Звертаємо увагу, що для зручності, комфортності платників податків в умовах дії правового режиму воєнного стану сервісне обслуговування, зокрема, надання адміністративних послуг, виконання інших функцій сервісного обслуговування здійснюється органами ДПС незалежно від місця обліку платника податків.