Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця з новими соціальними партнерами

опубліковано 14 березня 2023 о 14:30

Податкова служба Миколаївської області завжди відкрита до діалогу та співпраці з новими партнерами задля підвищення якості надання послуг громадянам, платникам податків та іншим особам.

В Головному управлінні ДПС у Миколаївській області відбулася зустріч керівництва служби з представниками Громадської організації «Інтегрований центр комплексної підтримки» («Право на здоров’я» HealthRight International в Україні) онлайн-платформи соціально-психологічної підтримки «Brave&Safe Platform». 

Заступник начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Ольга Купчишина ознайомила присутніх з переліком послуг, що надаються податковою службовою Миколаївщини. Зазначила, що наразі державні податкові інспекції ГУ ДПС у Миколаївській області також надають адміністративні послуги громадянам Херсонської та інших областей, що перебувають та тимчасово проживають на території Миколаївської області.

До Інтегрованого центру комплексної підтримки за отриманням послуг звертаються громадяни, які внаслідок бойових дій вимушено перемістилися до м. Миколаєва. Одним із питань, що виникають під час таких звернень, є надання адміністративних послуг ГУ ДПС у Миколаївській області (отримання реєстраційного номера облікової картки платника податків, отримання довідок та інше). Також спеціалісти організації розповіли про широкий спектр конфіденційних та безоплатних послуг, що надає центр, а саме: консультації фахових спеціалістів (сімейний лікар, психолог, юрист, соціальний працівник), кризова психосоціальна підтримка та екстрена психологічна допомога, консультування з юридичних питань та представництво інтересів, послуги кейс-менеджменту. 

Тому, з метою надання кваліфікованих послуг громадянам, які звертаються до центру, за результатами зустрічі сторони визначили пріоритетні напрями взаємодії, серед яких:

проведення для жителів та платників податків області, особливо для тих, хто прибуває до регіону, інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо надання адміністративних послуг та користування податковими сервісами;

у разі потреби проведення фахівцями центру консультацій та тренінгів для працівників ГУ ДПС у Миколаївській області.

«У цей важкий для нашої країни час варто об’єднати зусилля задля інформаційної підтримки та допомоги людям, які мають у цьому потребу. Разом ми – сильні, єдині та непереможні!», – зазначила Ольга Купчишина.