Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робоча зустріч з питань проведення кампанії декларування – 2023 

опубліковано 04 квітня 2023 о 09:46

Головне управління ДПС у Миколаївській області вкотре нагадує, що з 1 січня 2023 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у 2022 році. Декларування доходів – це особистий внесок кожного українця у фінансову підтримку держави та забезпечення її обороноздатності.

В рамках проведення кампанії декларування відбулася робоча зустріч заступника начальника ГУ ДПС у Миколаївській області Ольги Купчишиної, начальника управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Миколаївській області Галини Боненко, головного державного інспектора відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Миколаївській області Лариси Ярош з фахівцями Центральної державної податкової інспекції у форматі «круглого столу».

У ході наради розглянуто та обговорено зміни податкового законодавства та особливості декларування громадянами доходів у 2023 році, а також проблемні питання, які виникають під час подання податкових декларацій до контролюючих органів.

Лариса Ярош ознайомила присутніх з чіткими нормами законодавства щодо декларування доходів та надала змістовні відповіді на актуальні питання працівників податкової інспекції.