Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У податковій службі Миколаївщини проведено  вебінар щодо новацій та змін податкового законодавства

опубліковано 10 лютого 2023 о 14:39

Податкова служба Миколаївщини завжди відкрита для діалогу з бізнесом. У період воєнного стану робота служби особливо націлена на підтримку і відновлення бізнесу, а також зміцнення і забезпечення економічної стабільності держави. Для повноцінного функціонування країни сьогодні оперативно запроваджуються зміни до законодавства, у тому числі до податкового. Саме тому, вчора, в Головному управлінні ДПС у Миколаївській області відбувся вебінар з представниками бізнесу і громадськості щодо новацій та змін податкового законодавства в умовах воєнного стану.

Відкрив захід в. о. начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Ігор Кузьмін зі слів подяки учасникам зустрічі за наполегливу працю та сумлінне ставлення до сплати податків у такий важкий для усієї країни час. «Ви сплачуєте податки, виплачуєте заробітну плату працівникам і цим самим наповнюєте бюджет країни, забезпечуєте фінансову підтримку і стаж роботи працівникам та водночас допомагаєте Збройним силам України», – зазначив Ігор Кузьмін.

Також керівник податкової служби Миколаївщини відмітив, що економічна стабільність країни залежить насамперед від платників податків, які сьогодні продовжують працювати, та побажав бізнес-спільноті якнайшвидшого відновлення повноцінної роботи задля відбудови української економіки та держави в цілому. 

Фахівці Головного управління ДПС у Миколаївській області надали вичерпну інформацію та роз’яснення щодо новацій, сталої практики і змін законодавства у сфері розрахунків за товари (послуги); порядку реєстрації реєстраторів розрахункових операцій/програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – ПРРО), завантаження програмного забезпечення з вебпорталу ДПС України і роботи ПРРО в режимі офлайн в умовах «блекауту»; оподаткування доходів фізичних осіб – підприємців, що знаходяться на спрощеній і загальній системах оподаткування та щодо плати за ліцензії на права оптової, роздрібної торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами, рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пальним, зберігання пального в умовах воєнного стану.

Представники бізнесу Миколаївщини подякували за організацію та продуктивне проведення вебінару.