Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Свідома та патріотично налаштована молодь – майбутнє нашої держави, рушійна сила змін, розбудови та процвітання країни

опубліковано 22 травня 2023 о 14:56

Головне управління ДПС у Миколаївській області активно приймає участь у вихованні податкової культури в сучасної молоді, адже сьогодні дуже важливо аби майбутні платники податків чітко усвідомлювали свою громадянську позицію. У цьому напрямку податкова служба Миколаївщини активно співпрацює з навчальними закладами області. 

Саме тому приємним фактом для податкової служби Миколаївщини є перемога учениці Баштанського ліцею № 2 Миколаївської області Аліни Костюк у VII Всеукраїнському інтелектуальному конкурсі «Податківець майбутнього», який був організований Державним податковим університетом за сприяння Державної податкової служби України. Серед 242 учасників з різних регіонів України Аліна посіла почесне ІІІ місце. 

З гордістю зазначаємо, що мама Аліни – податківиця Баштанської державної податкової інспекції, а тато – у минулому теж був податківцем. Це чудово, коли діти цікавляться або обирають професію своїх батьків та наслідують їх. Сподіваємося на подальше відродження податкової династії на Миколаївщині, адже саме такий результат діяльності формує позитивний імідж податкової служби та зміцнює її авторитет.

Сьогодні в ДПС Миколаївської області відбулася урочиста церемонія вручення відзнаки і нагородження переможниці конкурсу за участі в. о. начальника ГУ ДПС у Миколаївській області Ігоря Кузьміна, заступниці начальника ГУ ДПС у Миколаївській області Ольги Купчишиної, голови Миколаївської обласної організації Всеукраїнської профспілки працівників органів державної податкової служби, депутатки Миколаївської обласної ради Ольги Григор’євої, начальника Баштанської ДПІ Левона Мелтоняна та фахівців структурних підрозділів ГУ ДПС у Миколаївській області.

Податківці привітали талановиту ученицю з перемогою у конкурсі, вручили відзнаки і нагороди та побажали подальших успіхів у житті, нових досягнень та перемог. Також відзнакою нагороджено маму переможниці – Надію Костюк за гідне виховання доньки.

«Обдаровані діти – золотий запас нації, її інтелектуальна еліта, гордість, надія та майбутнє держави! Задля збереження та примноження потенційного національного багатства країни необхідно підтримувати таких дітей, допомагати їм знайти себе та розвивати їхні здібності» – наприкінці заходу додав Ігор Кузьмін.