Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС розʼяснили особливості оподаткування резидентів Дія Сіті

опубліковано 06 червня 2023 о 12:52

Питанням оподаткування резидентів Дія Сіті була присвячена дискусія на тему: «Вплив податкових органів на інвест-клімат Дія.City», яка проходила у рамках VI Конференції з ІТ права.

У заході взяли участь представники Державної податкової служби України, Міністерства цифрової трансформації України, бізнес-спільноти.

Фахівці ДПС, зокрема, надали розʼяснення щодо застосування ставки податку на доходи фізичних осіб у розмірі 5 відсотків до доходів платника податку – спеціаліста резидента Дія Сіті, сплати єдиного внеску у розмірах мінімального страхового платежу, а також щодо оподаткування резидентів Дія Сіті, які обрали особливі умови оподаткування податком на прибуток та інших особливостей оподаткування таких резидентів.

Учасники заходу подякували ДПС за відкритість та готовність до діалогу щодо розʼяснення актуальних для платників податків питань.

Нагадаємо, що для оперативної комунікації з бізнесом в органах ДПС діють комунікаційні податкові платформи. Отримати розʼяснення також можна за телефонами «гарячих ліній» та у Контакт-центрі ДПС.