Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС Миколаївщини: участь в урочистостях з нагоди відзначення Дня поля - 2023

опубліковано 06 червня 2023 о 13:01

Податкова служба Миколаївщини завжди намагається приймати активну участь у житті регіону. Податківці тісно співпрацюють з іншими інституціями області, відкриті до діалогу та налагодження взаємодії.

Одним із основних напрямів діяльності податкової служби Миколаївської області є ефективна комунікація та співпраця з навчальними закладами Миколаївщини. Такий майданчик співробітництва направлений на залучення молодих спеціалістів до команди податківців.

Саме тому керівництво Головного управління ДПС у Миколаївській області – в. о. начальника Ігор Кузьмін та заступник начальника Ольга Купчишина, прийняло участь в урочистому відзначенні Міжнародного дня поля у межах форуму «Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри» на інноваційному полігоні з трансферу сучасних технологій в агропромисловому комплексі Миколаївського національного аграрного університету. Метою заходу є обмін інформацією та досвідом, можливість професійного зростання та збагачення навиків, ознайомлення з новітніми технологіями в аграрній сфері. 

ДПС Миколаївщини на таких заходах виступає у ролі роботодавця, тому присутніх ознайомлено з основними напрямами роботи, завданнями та функціями, які покладено на органи ДПС України. Бажаючим поповнити лави миколаївських податківців роз’яснено особливості роботи, умови проходження практики та працевлаштування до податкової служби.

Також у ході заходу презентовано нові сорти зернових і гібриди технічних культур вітчизняних та зарубіжних селекційних центрів, продукцію Науково-навчально-виробничих лабораторій, сучасну бджолину пасіку та сучасну сільськогосподарську техніку вітчизняного і зарубіжного виробництва. 

День поля виявився цікавим та насиченим для усіх учасників зустрічі.

Тільки разом ми наближаємо Перемогу!