Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС Миколаївщини: Робочі зустрічі в державних податкових інспекціях міста Миколаєва

опубліковано 15 вересня 2023 о 15:45

Сьогодні, 15.09.2023, виконуючий обов’язки начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Роман Корнєв завітав з робочим візитом до Центральної та Інгульської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області, під час якого ознайомився з роботою центрів обслуговування платників та підрозділів оподаткування юридичних і фізичних осіб.

У ході зустрічі обговорено актуальні питання та проблеми, що виникають у роботі податкових інспекцій.

Також Роман Корнєв разом з керівниками інспекцій поспілкувався з платниками податків щодо податкових новацій, у тому числі щодо застосування суб’єктами господарювання РРО/ПРРО у підприємницькій діяльності. Останніми нововведеннями передбачено повернення на довоєнну систему оподаткування.

Платникам роз’яснено, що з 01 жовтня 2023 року відновлено відповідальність суб’єктів господарювання за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», зокрема у разі встановлення контролюючими органами факту не проведення розрахункових операцій через РРО/ПРРО з фіскальним режимом роботи, будуть застосовуватись фінансові санкції.

За результатами робочого візиту очільника ДПС Миколаївщини розглянуто усі зауваження, визначено пріоритетні завдання та надано відповідні доручення.