Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Нелегальний збут алкоголю: На Миколаївщини вилучено із незаконного обігу елітні алкогольні напої на суму 18 тисяч гривень

опубліковано 29 вересня 2023 о 12:35

Податкова служба Миколаївщини постійно вживає дієві заходи за додержанням законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на Державну податкову службу України. 

Повідомляємо, що у вересні 2023 року фахівцями Головного управління ДПС у Миколаївській області у ході здійснення контрольно – перевірочних заходів в одному з ресторанів міста Миколаєва встановлено порушення законодавства суб’єктом господарювання при провадженні підприємницької діяльності.

Так, під час перевірки виявлено реалізацію елітного алкоголю без наявності ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та без застосування касового апарату. Окрім того, протиправна діяльність здійснювалась неоформленими найманими робітниками, які отримували заробітну плату в «конвертах». 

Працівниками Головного управління Національної поліції в Миколаївській області вилучено алкогольні напої на суму 18,0 тис. гривень.

За результатами перевірки до суб’єкта господарювання буде застосовано штрафні (фінансові) санкції. 

Також зазначаємо, що матеріали стосовно неоформлених робітників будуть направлені до органу Держпраці для вжиття відповідних заходів реагування.